Noutati

 
Oferta sezonului de iarna, 19.11.2009

Oferta speciala in acest sezon la achizitionarea unui stand de manichiura si pedichiura

vezi toate noutatile
 

Testimoniale

 
SIMONA VOJU, Director General Adjunct / Ghedeon Richter SA, Cluj-Napoca , 31.03.2009

“Laguna – ardeleni seriosi care nu glumesc atunci cand promit servicii. Dinamici, flexibili, responsabili,...

 
Conf. dr Simona Dragan - Clinica de Cardiologie Preventiva si Recuperare. Institutul de Boli Cardio-Vasculare Timisoara, 06.12.2007

Bolile degenerative - ateroscleroza, diabetul obezitatea, cancerele - prezinta ca determinant comun...

vezi toate comentariile

Companie

Cadru general

Studiile arata ca preocuparile pentru sanatate au devenit in secolul XX o chestiune de interes general. Importanta sporita data acestui sector al economiei mondiale influenteaza o mare parte a afacerilor de astazi, generand schimbari profunde in sistemul de valori al companiilor si in comportamentul consumatorilor.

Sanatatea a devenit o prioritate, a castigat in importanta, si astfel pacientii sunt mult mai bine informati, cunoscand beneficiile reale ale ingrijirii sanatatii.

Profil de companie

Laguna este una dintre cele mai importante companii din domeniul distributiei aparaturii si dispozitivelor medicale si a echipamentelor pentru farmacii.

Firma importa si distribuie in exclusivitate pentru Romania produse si echipamente medicale sub marca unor importanti producatori din Spania (Davi & Cia, Grupo Avenger) si Italia (Callegari). Toate produsele oferite sunt insotite de Avizul Ministerului Sanatatii.

Laguna este compania care a introdus in premiera in Romania o serie de produse destinate sectorului farmaceutic. Dintre acestea le amintim pe cele mai importante: in anul 2005 au fost introduse in farmacii cantarele cu taliometru si tensiometrele cu fise, in anul 2006 au fost introduse crucile cu tehnologie LED, iar in 2007 dermoanalizatoarele si analizoarele de hematologie. Laguna devine astfel furnizorul cel mai important de echipamente si instrumente de marketing pentru farmacii, ajutand unitatile farmaceutice sa se alinieze standardelor europene si sa-si creasca incasarile.

Astfel, consumatorii au la dispozitie un mijloc comod si la indemana de a-si monitoriza sanatatea sistemului circulator si a pielii. Au astfel un motiv intemeiat de a vizita periodic farmacia.

Misiune

Avem o viziune concentrata pe termen lung si suntem atenti la noile tendinte pe piata produselor medicale si a echipamentelor pentru farmacii. Suntem atenti la cerintele clientilor nostri si incercam sa raspundem prompt si celor mai pretentioase solicitari. Ne selectam cat mai atent partenerii pentru a oferi pietei din Romania produse si echipamente de calitate si solutii avansate.

Clienti

Printre clientii produselor Callegari (dermoanalizatoare, analizoare hematologice si aparate pentru monitorizarea starii de bine) amintim:

 1. In domeniul medical si al gerontologiei
  • - Universitatea Emory, Scoala de Medicina, Departamentul de Medicina, Divizia de Cardiologie, Complexul Briarcliff , Atlanta, USA;
  • - Institutul International de Gerontologie din Europa, cu sediul in Marea Britanie;
  • - Universitatea de Medicina Dijon din Franta.
 2. In domeniul dermocosmetic si wellness
  • - L'Oréal International
  • - Vichy;
  • - Centre de sanatate precum Henri Chenot, un lant de centre wellness si clinici de elita cunoscut in Italia, cu afiliati si in Franta.