Noutati

 
Oferta sezonului de iarna, 19.11.2009

Oferta speciala in acest sezon la achizitionarea unui stand de manichiura si pedichiura

vezi toate noutatile
 

Testimoniale

 
SIMONA VOJU, Director General Adjunct / Ghedeon Richter SA, Cluj-Napoca , 31.03.2009

“Laguna – ardeleni seriosi care nu glumesc atunci cand promit servicii. Dinamici, flexibili, responsabili,...

 
Conf. dr Simona Dragan - Clinica de Cardiologie Preventiva si Recuperare. Institutul de Boli Cardio-Vasculare Timisoara, 06.12.2007

Bolile degenerative - ateroscleroza, diabetul obezitatea, cancerele - prezinta ca determinant comun...

vezi toate comentariile

Noutati

Concurs Point of Care

04.02.2008

Data de 2 februarie 2008 anunta startul unui concurs organizat de compania Laguna, una din cele mai importante companii din domeniul distributiei de echipamente pentru farmacii, aparatura si dispozitive medicale.

Din dorinta de a fi mai aproape de nevoile farmaciilor, compania a construit un scurt chestionar care sa-i permita cunoasterea indeaproape a grupului sau tinta: unitatile farmaceutice din Romania.

Chestionarul va fi aplicat unui numar mare de farmacii, iar efortul reprezentantilor acestor unitati de a-l completa va fi rasplatit cu un premiu.

Printre aspectele care pentru organizator prezinta maxim interes amintim:
  • evaluarea situatiei generale a farmaciei;
  • strategia farmaciei si caracteristicile clientilor acesteia;
  • dezvoltarea in viitor.
Concursul “Point of care" se va incheia la data de 15 martie, iar farmacia castigatoare va fi desemnata prin tragere la sorti, doua zile mai tarziu. Premiul consta intr-un unui analizor hematologic Callegari, si anume, modelul CR3000 RC.
Aparatul, dincolo de rolul sau “medical”, reprezinta un “instrument de marketing” pe care farmaciile il pot folosi pentru imbunatatirea serviciilor proprii si, in final, pentru fidelizarea clientilor. Mai mult, aparatul reprezinta un punct cheie de diferentiere, analizorul hematologic fiind varianta moderna si mult imbunatatita a traditionalului laborator.
 

Vezi toate noutatile