Noutati

 
Oferta sezonului de iarna, 19.11.2009

Oferta speciala in acest sezon la achizitionarea unui stand de manichiura si pedichiura

vezi toate noutatile
 

Testimoniale

 
SIMONA VOJU, Director General Adjunct / Ghedeon Richter SA, Cluj-Napoca , 31.03.2009

“Laguna – ardeleni seriosi care nu glumesc atunci cand promit servicii. Dinamici, flexibili, responsabili,...

 
Conf. dr Simona Dragan - Clinica de Cardiologie Preventiva si Recuperare. Institutul de Boli Cardio-Vasculare Timisoara, 06.12.2007

Bolile degenerative - ateroscleroza, diabetul obezitatea, cancerele - prezinta ca determinant comun...

vezi toate comentariile

Noutati

Concursul Point of Care si-a desemnat castigatorul

03.04.2008

Concursul Point of Care, organizat de Laguna Group s-a incheiat la data de 31 martie si si-a desemnat castigatorul in ziua de 2 aprilie. Farmacia castigatoare a premiului pus in joc, un analizor hematologic Callegari este S.C. PharmaPlus S.R.L din localitatea Falticeni, avand ca diriginte de farmacie pe doamna Paduraru Janeta.

La concurs au participat 635 de farmacii, iar pentru a se numara pe lista participantilor, reprezentantii punctelor farmaceutice au completat un interesant chestionar cu 24 de intrebari. Concursul s-a desfasurat atat in mediul online, farmaciile putand completa chestionarul pe situl companiei organizatoare, cat si in mediul offline, iar pentru aceasta un grup de studenti ai Universitatii Emanuel au vizitat participantii.

Scopul initierii acestui concurs a fost informarea cat mai multor farmacii cu privire la conceptul de Point of Care si la echipamentul care permite implementarea conceptului pe piata farmaceutica din Romania.

Vezi toate noutatile