Noutati

 
Oferta sezonului de iarna, 19.11.2009

Oferta speciala in acest sezon la achizitionarea unui stand de manichiura si pedichiura

vezi toate noutatile
 

Testimoniale

 
SIMONA VOJU, Director General Adjunct / Ghedeon Richter SA, Cluj-Napoca , 31.03.2009

“Laguna – ardeleni seriosi care nu glumesc atunci cand promit servicii. Dinamici, flexibili, responsabili,...

 
Conf. dr Simona Dragan - Clinica de Cardiologie Preventiva si Recuperare. Institutul de Boli Cardio-Vasculare Timisoara, 06.12.2007

Bolile degenerative - ateroscleroza, diabetul obezitatea, cancerele - prezinta ca determinant comun...

vezi toate comentariile

Noutati

Un nou concept: Point of Care

30.11.2007


Tarile dezvoltate prezinta un interes deosebit pentru medicina preventiva, serviciile de acest gen sunt oferite in prezent si de farmacii.


Point of Care este un nou concept abordat de sectorul medicinei preventive. Acesta permite realizarea unor teste intr-un timp mult mai scurt comparativ cu laboratorul traditional, utilizand tehnologia de ultima ora. Se poate realiza in spitale, clinici sau farmacii si permite un management al deciziilor privind pacientul mult mai eficient.


Aparut in Italia, acest concept este introdus pe piata   romaneasca intr-un moment oportun, odata cu cresterea profesionalizarii activitatii in puncte farmaceutice. Acestea au ocazia de a raspunde nevoilor de asistenta medicala prin realizarea unor teste medicale rapide si precise.

Printre avantajele adoptarii acestui nou sistem, Point of Care amintim:

  • atragerea de noi clienti,
  • fidelizarea clientilor actuali, oferindu-le un motiv de a reveni
  • cresterea vanzarilor pentru produsele care previn afectiuni latente, cum ar cazul antioxidantilor

In acelasi timp reprezinta un punct cheie de diferentiere, iar prestigiul farmaciei este imbunatatit.

Pentru implementarea sistemului Point of Care in farmacii au fost create echipamente care raspund exigentelor tehnologiei de ultima generatie.

Aparatele pentru analiza principalilor parametri ai sangelui CR 3000RC, analiza radicalilor liberi Form Ox si programul informatic Life Stat sunt instrumentele oferite de compania Laguna in acest scop. Acestea se caracterizeaza prin usurinta in utilizare, rapiditate, fiabilitate, siguranta si precizie, fiind insotite de servicii post vanzare.

Medicina preventiva aplicata in farmacii devine astfel mai mult decat o modalitate de a atrage clienti, reprezinta grija fata de consumator, preocuparea pentru starea sa de sanatate.

Descarca brosura
 

Vezi toate noutatile